Η Μαριάννα Βεριγάκη είναι η φωτογράφος της Cliqa. Σπούδασε φωτογραφία στο ΤΕΙ Αθηνών και συνέχισε με ένα μεταπτυχιακό στην Ψηφιακή Τέχνη, στο UAL στο Λονδίνο. Από τότε έχει δουλέψει ως φωτογράφος στο Λονδίνο, την Αθήνα, τώρα στην Κρήτη και έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις τέχνης και φωτογραφίας. Η φωτογραφική της δραστηριότητα περιλαμβάνει αρχιτεκτονική φωτογραφία, πορτρέτο, φωτογραφίσεις θεατρικών παραστάσεων, μουσείων και συνεργασίες με περιοδικά και ιδιώτες. Επίσης, παραδίδει μαθήματα φωτογραφίας και ηλεκτρονικής επεξεργασίας εικόνας.

Ο Μιχάλης Απλαδάς εργάζεται ως freelance 3d designer στο Ηράκλειο από το 2007. Κατέχει πτυχίο BSc Computer Science από το Manchester Metropolitan University (UK) και μεταπτυχιακό σε Virtual Environments από το Salford University (UK). Συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και διακοσμητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκτός από τη φωτορεαλιστική απεικόνιση αρχιτεκτονικών σχεδίων, ασχολείται με animation, product design και 3d printing. Στην Cliqa, είναι επίσης υπεύθυνος για την κατασκευή ιστοσελίδων.

Soul of a man… mathematics. Ο Bob (Χαράλαμπος Πανάγος) σπούδασε μαθηματικά παράλληλα με σχολές σχεδίου και αγιογραφίας για να εξυπηρετήσει την εικαστική του περιέργεια. Εργάστηκε ως graphic designer με θέσεις junior art director και director σε διάφορες εταιρείες για να περάσει στο freelancing. Κύριο ενδιαφέρον του οι σύνθετες διαδικασίες, που αντλούν στοιχεία από την κοινωνιολογία, την ιστορία, την γεωγραφία και την ψυχολογία στον σχηματισμό της εταιρικής ταυτότητας.